Ribuan Cara

Banyak jalan menuju Roma... itu adalah salah satu lagu yang diciptakan Raja dangdut Rhoma Irama. Banyak Jalan menuju roma sebuah ungkapan muncul entah mulai kapan, yang jelas sebelum Roma Irama menciptakan lagu Banyak Jalan Menuju Roma.

Ungkapan yang memotivasi kita untuk terus berjuang meraih mimpi. Kadang jalan yang kita tempuh mengantarkan kita dalam kegagalan, namun benar yang diungkapkan tentang Banyak jalan menuju Roma. Ketika kita gagal ternyata jalan lain telah membentang untuk kita lalui.

Banyak Jalan menuju Roma senada dengan ungkapan: Ketika Satu Pintu Tertutup, Terbuka Pintu Yang Lain.

Selain Lirik lagu Roma Irama masih banyak lagu dengan tema sama... antara lain

Lagu Seribu Cara

ini dia.....

ternyata hanya kau yang bisa
membuat aku tergila-gila
antara seribu bintang terlihat
engkaulah yang paling bersinar
ku berjanji dalam hati

#reff:
seribu cara ku lakukan untukmu
agar kau bisa mencintaiku
ku penuhi semua apa yang kau mau
tuk selalu di dekatmu
seribu cara ku lakukan untukmu
agar kau bisa jadi milikku
namun ku sadari diriku wanita
tak bisa nyatakan cinta
memanglah (memanglah) hanya engkau pria
yang bisa mengisi hatiku
antara seribu bintang terlihat
ku pastikan engkaulah yang paling bersinar

#repeat reff

semoga saja (semoga saja) dewi cinta menembakku
dan membuka hatinya jadi milikku
(ternyata hanya kau yang bisa
membuat aku tergila-gila)

#repeat reff [2x]

diriku wanita tak bisa nyatakan cinta

Kesimpulannya Jalan atau cara untuk meraih sesuatu itu ternyata banyak, bukan cuma satu. Ada Ribuan Jalan, ada ribuan pintu dan ada Ribuan Cara... Untuk anda yang ingin tahu tentang Ribuan Cara silakan membuka Google atau bisa menuju ke blog teman saya >>> blog Ribuan Cara

LG Mobile Flashing Software Tool Download

 Download LG Mobile Flashing Software Tool







Get Free LG Mobile Flashing Software Tool. So Direct download links for the latest version file for LG Mobile Flashing Software Tool. Flashing tools allows you to flash mobiles via USB data cable without flashing boxes.


Aplikasi Untuk Mencari Pokemon Go

Aplikasi Untuk Mencari Pokemon Go. Jika saat ini anda sedang demam Pokemon Go maka anda harus mencari aplikasi untuk mencari Pokemon Go. Agar perburuan Pokemon Go anda yang tak tentu arah dan melelahkan itu menjadi mudah. Beberapa trik bisa anda dapatkan melalui mesin pencari Google dalam rangka mencari Pokemon Go. Sayangnya sampai saat ini belum ada vendor menyediakan Aplikasi Pencari Pokemon Go.

Aplikasi Untuk Mencari Pokemon Go


Alternatifnya kamu bisa menggunakan Pokevision. PokeVision bukanlah Aplikasi hanya sebuah situs yang berfungsi  memberitahu lokasi Pokemon secara akurat dengan durasi kemunculan Pokemon secara real-time. PokeVision sangat cocok digunakan jika kamu sedang bermain mencari Pokemon GO di PC atau Laptop.

Tips Bagaimana Cara Mengetahui Lokasi Pokemon Secara Akurat !!

Dengan PokeVision, kamu bisa mencari lokasi Pokemon dari berbagai belahan dunia. Kelebihan lain PokeVision adalah kamu bisa menyortir jenis Pokemon apa yang akan ditampilkan. Untuk mengakses PokeVision untuk mengetahui lokasi Pokemon secara akurat, kamu bisa mengunjungi situs berikut ini: PokeVision

Sebelum Aplikasi Untuk Mencari Pokemon Go lahir cara inilah yang bisa dilakukan untuk mengetahui lokasi Pokemon di Pokemon GO secara akurat.  Selamat mencoba!

Download Pokemon Go Malaysia

 

Sekarang ni di beberapa negara seperti US, Jepun, Germany dan Australia kecoh dengan game Pokemon Go. Game ni memang unik yang mana kita boleh menangkap haiwan pokemon kat real world. Maksudnya macam real le kat dalam rumah kita ke, kat tepi padang ke, tepi sungai ke, tasik ke, perhentian bas ke dan mana-mana le.

Kalau tak silap dalam masa 3 hari setelah Pokemon Go dilancarkan, saham Nintendo, pemegang utama Pokemon Go naik lebih kurang 50%.

Kat kebanyakkan negara pun mereka masih tertunggu-tunggu pelancaran Pokemon Go termasuk Malaysia. Bagi yang mempunyai telefon Android di Malaysia buat masa ini memang tak boleh download Pokemon Go ni kat Play Store.

So kenalah download kat APK then kena allow source from external.


Cuba download then tengok anak lelaki main. Tapi since kat Malaysia tak dilancarkan lagi so boleh tangkap seekor Pokemon then tak boleh buat apa-apa le. Actually kalau dalam game sebenar kita dapat cari Pokemon lain kat merata tempat then benda-benda lain bagi membolehkan Pokemon tu membesar


Dapat tangkap seekor Charmander.
 

Kan saya cakap tak ada apa-apa setelah kita tangkap. Kena tunggu Pokemon Go launch kat Malaysia nanti ya.


Banyak lagi function ada tapi tak boleh buat apa-apa juga


By the way, kalau nak tangkap Pokemon lain kenalah ada Poke Ball yang mana kita boleh cari kat real world dengan kita jalan-jalan dan on GPS. Tapi boleh juga beli. Itulah caranya syarikat pengeluar game ni buat income.

Tengoklah 100 Poke Coin tu dijual dengan harga RM3.99 yang mana ianya boleh ditukar dengan 20 Poke Ball. Tunggulah kemunculan Pokemon Go kat Malaysia nanti untuk tahu lebih lanjut sama ada sambutannya baik atau tidak. 

Descriptions

MO flow. They receive a Pin code in their SMS box and fill in that pincode on the endpage to subscribe to the service, the sale gets fired) Carriers Celcom/Digi/U-mobile
Operating System
iOS 1.0+, Android 1.0+, Windows 1.0+
Devices
iPhone, iPad, Android Tablets, Android Phones, Windows Phones

Pokemon Go is a huge security risk

Pokemon Go is

I figured I’d post this because I don’t see anyone else talking about it and it bothers me. If you didn’t know, Pokemon Go is the latest in the long running series of games from Nintendo (although Go is actually made by a developer called Niantic). It’s also the first (I think) to run on your phone. Needless to say, it’s a huge hit. And it looks like a ton of fun - pretty much everyone I know is playing it.

But there’s a problem.

To play the game you need an account. Weirdly, Niantic won’t let you just create one - you need to sign in with an existing account from one of two services - the pokemon.com website or Google. Now the Pokemon site is for some reason not accepting new signups right now so if you’re not already registered there you’ll need to use a Google account - and that’s where the fun begins.
I started the game, hit the Google button, and was redirected to log in. Normally you’d see a little message saying what data the app is going to be able to access - something like “This app will be able to view your email address and name”. For some reason that’s not shown in this case, but I went ahead and logged in anyway. Then on a whim I went to see which permissions it was granted (you can see for your own account right here). To say I was a little stunned is putting it lightly - it said:
Pokemon Go has full access to your Google account
Here are a couple of excerpts from the Google help page about what this means:
When you grant full account access, the application can see and modify nearly all information in your Google Account
This “Full account access” privilege should only be granted to applications you fully trust, and which are installed on your personal computer, phone, or tablet. 
Let me be clear - Pokemon Go and Niantic can now:
  • Read all your email
  • Send email as you
  • Access all your Google drive documents (including deleting them)
  • Look at your search history and your Maps navigation history
  • Access any private photos you may store in Google Photos
  • And a whole lot more
What’s more, given the use of email as an authentication mechanism (think “Forgot password” links) they now have a pretty good chance of gaining access to your accounts on other sites too.
And they have no need to do this - when a developer sets up the “Sign in with Google” functionality they specify what level of access they want - best practices (and simple logic) dictate you ask for the minimum you actually need, which is usually just simple contact information.
Now, I obviously don’t think Niantic are planning some global personal information heist. This is probably just the result of epic carelessness. But I don’t know anything about Niantic’s security policies. I don’t know how well they will guard this awesome new power they’ve granted themselves, and frankly I don’t trust them at all. I’ve revoked their access to my account, and deleted the app. I really wish I could play, it looks like great fun, but there’s no way it’s worth the risk.

http://adamreeve.tumblr.com/post/147120922009/pokemon-go-is-a-huge-security-risk

Oppo Joy R1001 Firmware Flash File Download

Oppo Joy R1001 Firmware Flash File Stock Rom


Oppo Joy R1001 Firmware Flash File



Get Free Oppo Joy R1001 Firmware Official (Original) Rom 100% working free of cost. So Direct download links for the latest version of firmware file for Oppo Joy R1001.

Update mobile software is required to solve hang stuck like problems or we need firmware file if mobile software corrupted. Be careful to update software because your mobile may be damage during update process. Here is latest updated files are provide free of cost.




Xiaomi Mi2 Mi2s Firmware Flash File Download

Download Xiaomi Mi2 Mi2s Firmware Flash File

Xiaomi Mi2 Mi2s Firmware


Get Free  Xiaomi Mi2 Mi2s Firmware Official (Original) Flash File 100% working free of cost. So Direct download links for the latest version Android 4.4.4 KitKat of firmware file for Xiaomi Mi2 Mi2s.

Download

How to Flash

Step 1: Download and extract the stock firmware on your computer.
Step 2: After extracting you will find the SP Flash Tool, Driver and instruction manual.
Step 3: Install the USB Drivers (skip if drivers are already installed)
Step 4: Open the SP Flash Tool and load the Scatter File from the firmware folder. 
Step 5: Connect your Smartphone to the computer using the USB Driver.
Step 6: Click on Upgrade / Download Button in the SP Flash Tool to Begin the Flashing. 
Step 7: Green Ring will appear at the end of successful Flash.
Important Notes:[*]Take a Backup of your personal data before flashing or installing the firmware on your smartphone. As this helps you to recover the personal data whenever any thing wrong happens.